Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Mirajul unei lumi mondene Cristina Herea
Articole - Best Places

Mirajul unei lumi mondene Cristina Herea

Cartea Mirajul unei lumi...mondene, scrisa de jurnalista Cristina Herea, prezinta adevarata societate mondena, care se contureaza atat in domeniul politic cat si in showbiz, atunci cand cortina cade, iar camerele de filmat se sting.
De multi ani in jurul nostru se tese o lume artificiala. Mica, dar prezenta zi de zi in viata romanilor. Spectaculoasa si scandaloasa. O lume de "fitze", cu vedete create intai in studiourile de televiziune, apoi vandute pe primele pagini ale produselor de presa scrisa. O lume falsa, dar atat de transparenta, incat romanii o accepta doar pentru amuzamentul de zi cu zi. Ei bine, in labirintul acestei lumi va invita sa patrundeti tanara jurnalista Cristina Herea, prin cartea ei. Veti descoperi lucruri incredibile despre viata mondena a Bucurestiului, populata de politicieni si de amantele lor din "strong>generatia Gucci ", de cantarete create cu 1.000 de euro (cat e pretul unei melodii mixate pe computer), de vedete tv facute la "apelul de seara " de catre bossi interlopi, sau de manechine transformate in papusi sexuale. Ca ziarist "de monden", Cristina Herea se misca prin lumea personajelor sale cu naturaletea obiectivului unei camere de luat vederi, reusind sa surprinda chiar si cele mai intunecate unghiuri.
Cartea cuprinde pe langa observatia fina a neregulilor bine cosmetizate de cei ce pretind a detine puterea si doua interviuri incendiare cu designerul Catalin Botezatu si prezentatorul Octavian Ursulescu.
Catalin Botezatu vorbeste despre femeile din asa zisul high-class de astazi, prezentandu-le ca pe niste opere de arta ale chirurgilor plasticieni, intr-o goana nebguna dupa celebritate, dar si despre doua iubiri, care i-au marcat viata. La varsta de 27 de ani a fost fascinat de o femeie extrem de bogata din Italia, Contesa Speroni, in varsta de aproape 60 de ani, pasind, astfel, alaturi de ea in anturajul lui Gianni Versace. Pentru prima data, Catalin Botezatu vorbeste despre singura femeie din viata sa pe care o regreta.
Ca o retrospectiva a vremurilor marilor valori din lumea artistica, autoare cartii "Mirajul unei lumi...mondene" l-a provocat la o discutie pe Octavian Ursulescu. Acesta povesteste despre incapacitea mondenilor de a-si respecta mentorii, dezvaluind totodata si secrete pastrate de regimul comunist.
Jurnalista Cristina Herea isi propune sa demitizeze lume mondena, care se prezinta precum o mocirla sociala.

Evenimentul de lansare a cartii "Mirajul unei lumi mondene", de Cristina Herea va avea loc pe data de 30 septembrie, ora 20 in Mall Baneasa Shopping City. Printre invitatii prezenti la eveniment se vor numara peste 50 de vedete, atat din lumea politica dar si din showbizul autohton. Nume sonore, precum Madalin Voicu, Viorel Lis, Dan Matei Aghaton, Mihaela Tatu, Mihai si Iulia Albu, Monica Columbeanu, Catalin Botezatu, Andreea Spararu, Oana Frigescu, Anamaria Prodan, Adriana Bahmuteanu, Mihai Traistariu, Catinca Roman sunt doar cativa dintre cei care vor lua parte la petrecerea VIP, ce va avea loc in urma lansarii de carte.

 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant Adagio
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address