Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Lansare Los Pogos Club Suburbia
Articole - Best Places

Lansare Los Pogos Club Suburbia

Pe data de 2 Aprilie, scăpând de păcăleli sau alte ţepe, Club Suburbia vă propune un concert în care ska-punkul transilvănean se întâlneşte cu turbofolkul letonian si punk-rock-ul bucurestean. Cu această ocazie, formaţia clujeană Los Pogos îşi lansează cel de-al doilea album. Înregistrat la studioul celor de la Godmode, pe noul album Los Pogos au colaborat cu Atti, tobarul de la Dance Trauma. Formaţia s-a lăsat aşteptată ceva timp de punkerii din capitală, însă iată-i că ne surprind cu un album nou nouţ pe care îl veţi putea achiziţiona în seara concertului de la standul de merchendise.
Oranžās Brīvdienas sunt din Letonia şi cântă un stil pe care ei l-au autintitulat latvian turbofolk. Adică ska, reggae, metal, rock, disco într-o fuziune cu elemente specifice folclorului letonian, rezultatul fiind ceva exploziv, o muzică dansantă şi foarte dinamică. Concertele lor sunt pline de energie pozitivă, publicul luând pur şi simplu foc. De altfel, în concertele din aer liber, lituanienii prestează şi un show în care se joacă cu focul la modul propriu! Formaţia s-a înfiinţat în 2000, într-un mic sătuc pe nume Kuldiga, în estul Letoniei, la început cântănd indie rock. Din 2005 însă au abordat acest stil turbofolk, bucurându-se de un real succes la ei în ţară. Au cântat în toate cluburile importante din Letonia, la cele mai importante festivaluri de muzică locale şi au mai trecut pe la noi şi pe la ucrainieni tot în 2005. Revin acum după 4 ani cu forţe noi şi sunt gata de petrecere. De menţionat că pentru a-si exersa acest stil de elemente folk fusinate cu ska-ul sau alte stiluri consacrate, formaţia a cântat şi pe la câteva nunţi. Se anunţă deci un concert desprins parcă din filmele lui Kusturica!
Cobe - mai vechea cunoştinţă a noastă (formaţia şi-a lansat albumul de debut în ianuarie 2008 la Suburbia), vin şi ei să ne servească o repriză de punk rock în deschiderea acestui eveniment. Formaţia s-a născut pe fondul prieteniilor create între niste oameni cărora muzica şi un club - regretatul Underworld - le-au unit destinele. Acum sunt una dintre formaţiile reprezentative de punk din Bucuresti, fiind invitaţi la majoritatea festivalurilor de profil de la noi din ţară. Nu de mult ei si-au schimbat basistul (acum Dimi Hendrix), si s-au "intregit" cu inca un chitarist, Kurt Cobe. Cum suna piesele lor in noua componenta, veti putea observa in cel de-al 40-lea lor concert , pe 2 aprilie, cand, se pare ca este si ziua de nastere a vocalului trupei.
Evenimentul va începe undeva după orele 21:00, iar intrarea este 15 lei. După concert va urma un ska-punk afterparty cu Tavinata! Sub egida haidales că n’ai d’ales, let’s skankin’ everybody!
 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant La Pechea
Restaurant Adagio
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address