Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Hellboy si Armata de Aur
Articole - Best Places

Hellboy si Armata de Aur

Probabil cele 3 Oscaruri (e drept minore) castigate de Guillermo de Toro cu Labirintul lui Pan i-au dat curaj regizorului spaniol. El a revenit asupra unui personaj mai vechi si destul de contestat al sau, Hellboy, si i-a dat noi sarcini.

De data aceasta ultimul diavol din lume se plictiseste sa fie o ciudatenie printre oameni si se intoarce cu o misiune importanta in lumea fantastica din care a venit. Telul lui: oprirea printului Nuada, ce doreste sa trezeasca la viata legendara armata de aur, pentru nimicirea rasei umane. Urmand vechile legi nescrise ale basmului Hellboy nu pleaca singur in cautarea sa, ci ii ia cu el pe iubita lui Liz Sherman si pe prietenul lui cel mai bun Abe Sapien. Cum trei este cifra magica de care nu se poate lipsi niciun supererou, celor doi li se alatura si simpaticul neamt neinsufletit Johann Krauss.
Astfel cu echipa bine pusa la punct Hellboy purcede in indeplinirea unui nou destin, un destin care de data aceasta nu mai depinde de el, cat de personajele secundare, care apar in acest sequel mult mai bine conturate. Carismaticul Abe Sapien este cel care aduce prima piesa a puzzle-ului in persoana printesei Nuala, sora geamana a personajului negativ. Ea fugise din castelul ei cu ultima bucata din coroana ce urma sa trezeasca armata fara de moarte. Mostenitoarea este bineinteles urmarita indeaproape de printul Nuada, iar puterile celor patru fantastici se dovedesc neputincioase in fata lui. Ei nu pierd doar fata, ci si pe Hellboy care este ranit aproape mortal de angelicul personaj negativ.

Din acest moment firul narativ isi schimba mersul. Prietenii diavolului rosu nu mai lupta pentru salvarea omenirii, ci pentru salvarea vietii apropiatului lui. Mergand pe numele lui Nuada ei il intalnesc pe Ingerul Mortii, probabil cel mai frumos si mai misterios personaj din tot filmul. Acesta ii ofera lui Liz sansa sa isi salveze iubitul, dezvaluindu-i insa tragicul destin al supereroului. Daca acesta va trai, el va conduce la distrugerea iminenta a Pamantului. Iar de aici urmeaza cea de-a treia parte a povestii marca del Toro
Articol publicat de mPress
 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant Adagio
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address