Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Future is Fusion Gillette Fusion
Articole - Best Places

Future is Fusion Gillette Fusion

Bucuresti, 3 octombrie 2008: Gillette Fusion, cea mai inovativa tehnologie de barbierit, s-a lansat in Romania in cadrul unei petreceri-avanpremiera la care celebritati din diverse domenii au incercat pentru prima data noul aparat de barbierit.Bucuresti, 3 octombrie 2008: Gillette Fusion, cea mai inovativa tehnologie de barbierit, s-a lansat in Romania in cadrul unei petreceri-avanpremiera la care celebritati din diverse domenii au incercat pentru prima data noul aparat de barbierit.

Gillette Fusion, ultima tehnologie in materie de barbierit, s-a intalnit pentru prima data cu reprezentantii show-bizz-ului romanesc in cadrul unui adevarat spectacol tehnologic. Petrecerea Gillette a avut loc intr-un spatiu special creat in care invitatii au pasit pentru prima data in lumea Fusion, o lume a tehnologiei de ultima ora si a inovatiei, fiind intampinati de proiectii live, muzica Fusion si de gazda evenimentului, Mihaela Radulescu.

Barbatul Fusion este barbatul modern, carismatic si puternic, barbatul ambitios, cu atitudine de invingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Barbatul Fusion este un model in viata profesionala dar in acelasi timp confirma si stabileste tendintele in moda si in stilul de viata, fiind admirat de barbati si dorit de femei.

Numeroase celebritati din sport, din afaceri si din show-bizz-ul romanesc au fost de asemenea prezente la lansarea Gillette Fusion. Dan Petrescu, Radu Naum si Mihai Leu sunt cativa dintre cei care au incercat mult asteptatul aparat Gillette Fusion chiar la evenimentul de lansare.

"Mi se pare senzational barbieritul cu noul Gillette Fusion. Este o experienta reconfortanta. Ma bucur ca putem avea parte acum si in Romania de cel mai avansat barbierit cu Gillette Fusion." a spus Dan Petrescu, ambasador Gillette

Noul Gillette Fusion, dotat cu 5 lame pentru confort si o lama pentru precizie, ofera cea mai buna experienta in materie de barbierit. Lama pentru precizie, montata in partea din spate a aparatului este ideala pentru locurile greu accesibile.

"Gillette Fusion este prevazut cu un maner ergonomic si un microcip integrat, care asigura performanta constanta pe termen lung, oprire automata si avertizare pentru baterie descarcata. Banda impregnata cu lotiune pe baza de vitamina E si aloe vera impreuna cu pozitionarea lamelor cu 30% mai aproape una de alta ajuta la reducerea presiunii si la evitarea aparitiei iritatiilor. Cu peste 70 de patente de inovatii la activ, Gillette Fusion deschide un nou capitol in arta barbieritului prin integrarea electronicii in tehnologia noului aparat de ras." a spus Maria Camelia Sur ? External Relations Manager Procter&Gamble Balkans

Lansarea Gillette Fusion pentru marele public va avea loc sambata, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Baneasa Shopping City unde mult-apreciatul Etienne de Crecy va oferi un adevarat "fusion" de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri inaltime special construit. Interactiunea dintre arhitectura, imagine si sunet creeaza un spectacol care da impresia intrarii intr-o alta lume, o lume a tehnologiei, aflata la granita dintre realitate si virtual. O megastructura formata din litere cu inaltimea de 10 metri si lungimea unui teren de fotbal va anunta tuturor faptul ca "Future is Fusion": Gillette Fusion.

 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant Adagio
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address