Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Forum Masini Americane
Articole - Best Places

Forum Masini Americane

In ianuarie 2010 a fost lansat primul forum de discutii pentru pasionatii de masini americane. La o luna de la lansare s-au anuntat deja si primele evenimente si se pare ca fenomenul ia usor amploare. Desi aceasta comunitate este relativ mica la noi in tara, in ultimii ani au aparut pe strazi din ce in ce mai multe masini de acest gen American Muscle Cars .

O mare piedica care sta in calea acestei pasiuni reprezinta legislatia in vigoare cu privire la inmatriculari, taxe si impozite, etc, costurile de intretinere pentru un astfel de autovehicul fiind destul de mari. O alta problema cu care se confruta posesorii de masini americane sunt preturile ridicate practicate de catre cele cateva service-uri de profil care de multe ori nici nu au aparatura sau know-how-ul necesar pentru a efectua reparatii calificate.

Cu toate aceastea nu poti pune un pret pe pasiune si se pare ca cei de la americanmusclecars.ro incearca sa ne spuna exact asta. Noi le dorim mult succes in continuare si asteptam sa ii vedem in cadrul Tuning Days 2010 unde se pare ca va fi si prima lor aparatie publica.

 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant Adagio
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address