Bucharest Guide BUCHAREST GUIDE - ENGLISH VERSION GHID BUCURESTI | SITE MAP | PUBLICITATE | CONTACT
Restaurante Cluburi Cafenele Ghid Bucuresti
Magazin Vinuri
GHID BUCURESTI RESTAURANTE CLUBURI CAFENELE PUBURI TERASE BARURICINEMATOGRAFE TEATRU

Filtrare
Ghid Bucuresti » Campari prezinta Campari Tales
Articole - Best Places

Campari prezinta Campari Tales

Joi, 9 octombrie, la Casa Academiei Romane, Campari a recreat lumea basmelor, o lume plina de senzualitate, seductie, dar mai ales extrem de apropiata de fanteziile contemporane. Prin reinterpretarea miturilor si redefinirea povestilor clasice, Campari isi dezvaluie laturile personalitatii punand in valoare senzualitatea si independenta personajelor.

"Este al treilea an in care invitatiile pentru evenimentul anual Campari reprezinta de fapt accesul spre o lume noua, un spatiu nou. Pentru ca avem un public rafinat fiecare editie porneste de la provocarea de a pune impreuna oameni foarte talentati, idei puternice, concepte inovatoare. Fiecare eveniment anual trebuie sa se ridice la standardul de excelenta Campari. Cred ca am reusit, inca odata."

Cu ajutorul scenografiei lui Dragos Buhagiar, invitatii s-au bucurat de compania personajelor din basmele lui Hans Christian Andersen, Lewis Carroll, Jacob si Wilhelm Grimm, Alice in Tara Minunilor, Scufita Rosie, Mica Sirena.

Invitatii au fost insotiti catre Valea Nuferilor de artistii Electric Brother, Vlaicu Golcea, Marta Hristea, Cristina Eremia, Mihaela Badican, Alexandru Anastasiu si Marcos Baroti, care au creat prin muzica lor atmosfera unui spatiu ireal. Momentele importante s-au desfasurat in jurul celor patru nuferi cu forme alegorice si misterioase ce reprezentau povestile personajelor de basm.

Kora, vibrafon, kalimba, chimes, kaoss pad, hang drum sunt instrumentele care au fost alese pentru a reda o atmosfera nemaiintalnita - sunt instrumente atat de rar folosite incat cu greu pot fi intalnite in spatiul cotidian. "Exotismul acestor intrumente este dat atat de originea lor cat si de povestile pe care le ascund. Este o combinatie interesanta de instrumente cu o traditie speciala pentru anumite civilizatii, dar si instrumente noi , de ultima generatie. De exemplu, hang drum-ul este cel mai nou instrument inventat , iar artistul invitat de noi, Amarco Barotti, este unul dintre cei mai buni interpreti la ora actuala." povesteste Cristian stefanescu, Electric Brother.

Cornel Nistorescu, Tudor Giurgiu, Silviu Biris, Catinca Roman, Dana Savuica, Andi Vasluianu, Maria Radu, Cristina Cioran, Daniel Gontz sunt cativa dintre cei care au intrat in lumea Campari Tales.

Acesta a fost al treilea eveniment sub umbrela Campari-Red Passion desfasurat in Bucuresti.

Despre Cristalex:infiintata in 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate si respectate companii specializate in distributia bauturilor alcoolice.Compania Cristalex se remarca prin prestigiul brandurilor din portofoliul sau: Campari, Pommery, Cinzano, Grant`s, Teacher`s, Jim Beam, Glenfiddich, Tullamore Dew, Carolans, Disaronno precum si prin valorile pe care acestea le comunica.

 
Alte articole
Ultimele 10 articole

   
 
Restaurant Caru` cu Bere
Restaurant Adagio
Restaurant La Pechea
Restaurant Hai la masa
Restaurant Casa Iancului
Cafe Pink
Cafeneaua actorilor
Via Cafe
BT Cafe
Aromaroma
Fratelli Social Club
Dumars
Club Maxx
Bellagio Club
Salsa 3
Royal Beauty Centre Spa
Mood Spa Beauty Center
Iri Center
Salon Miri Beauty Center
Beauty Address